facebook

В кожної жінки має бути комфортна вага, – франківська модель XL про секрет успіху. ВІДЕОСЮЖЕТ

Чи часто Ви задумуєтесь, як має виглядати Ваше тіло? Довгі стрункі ноги, осина талія, витончені риси обличчя. Словом, модель і не інакше…


Ні, давайте відійдемо від стереотипів! Жінки з пишними формами також можуть виглядати на мільйон, не соромитися себе і нести красу у світ. Прикладом для багатьох жінок, які комплексують через зайві сантиметри, є наша землячка. Марія Павлюк



 – франківчанка, турботлива мати та дружина, а головне учасниця проекту “Модель XL“.

Марію не лякають труднощі, вона любить критику, а головне живе цією справою. Хоча, перед початком проекту сумнівалася, що її анкету на участь розглянуть. Невпевненість та хвилювання відійшли на другий план, коли Марія вийшла на подіум вперше.

Шоу навчило франківчанку не боятися труднощів, перевтілюватися, а основне вміти ділитися своєю красою з навколишніми. Мріє Марія використати свої навички у рідному Івано-Франківську, щоб на місцеві подіуми виходили моделі розміру плюс. Ну що ж, мрії мають здатність здійснюватися, а своїм читачам та глядачам WestNews пропонує приємного перегляду.

У нашій розмові Марія Павлюк розповіла про участь у проекті, труднощі, сім’ю та плани на майбутнє, детальніше:

Нагадаємо, у дебютному випуску шоу “Модель XL” журі у складі хореографа Влада Ями, ведучої Каті Осадчої, дизайнера Андре Тана і латвійської пишнотілої моделі Тетяни Мацкевич серед сотні українок обирали 30 найкращих. В перелік цих дівчат потрапила і Марія Павлюк. Згодом франківська модель XL виборола собі місце в десятці.

У новому випуску кращі спеціалісти країни кардинально змінили образи учасниць. Перевтілення деяких дівчат заради кар’єри стало справжнім шоком для рідних, тоді Марія потрапила до шістірки кращих учасниць.

Згодом для Марії Павлюк, Ріми Пенджієвої, Ольги Євси, Вікторії Щелко, Олесі Прит та Аліси Дубровської журі приготували особливий сюрприз. Дівчата знімалися у кліпі на пісню «Атятя» популярного гурту MOZGI разом з відомим співаком та тренером «Голосу країни-8» Потапом.

Читайте також:  Тіна Кароль виступила на корпоративі одного із найбільших підприємств області. ФОТО

А зовсім нещодавно путівки у фінал отримали троє красунь: Марія Павлюк, Ріма Пенджієва та Олеся Прит. Суддям довелося попрощатися із Алісою Дубровською та Вікторією Щелко.

Матеріал підготувала Люся ГРИБИК

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.