facebook

Дорогі українки! Брутальний Олег Винник представив новий кліп “Як жити без тебе”! (відео)

Любов і рок: Олег Винник презентував атмосферний кліп на пісню «Як жити без тебе».

Протягом року, після прем’єри відео на мегапопулярний хіт «Ніно» шанувальники самого затребуваного артиста України будували здогади, якою наступною роботою їх порадує улюблений виконавець.

Сьогодні Олег Винник презентує найочікуваніший кліп сезону на поп-рок композицію «Як жити без тебе», що стала особливою не лише для співака, але і для мільйонів його слухачів. Драйвовий україномовний трек, автором якого традиційно є сам Олег, вперше прозвучав в березні поточного року на сцені київського Палацу Україна. Після чого артист виконав його ще кілька десятків разів в рамках концертного туру «Моя душа…».

Олег Винник поділився:

«Деяким композиція «Як жити без тебе» може нагадати «Вовчиця» – глибока, лірична, але при цьому більш драйвова. Насправді мені дуже близький цей стиль. У студентські роки я грав в рок-бенді, перегравав на гітарі відомих музикантів і захоплювався рок-н-ролом. Слухав Deep Purple. Nazareth, Scorpions. Коли виникла ідея написати цю пісню, я спробував кілька різних варіантів, однак, відразу зрозумів, що інакше вона прозвучати не могла. Трек несе важливий меседж, передає почуття до жінки, яка дарує крила».


Основна сюжетна лінія кліпу розгортається навколо однієї з рядків пісні: «Ти дала мені свої ангельські крила».Головний герой знаходиться «в клітці», яка уособлює зону комфорту людини. І щойно залишивши цю клітку, взявши за руку іншу людину, він здатний злетіти.

Режисер Олена Вінярська коментує задумку:

«Концепція відео дуже творча. Головна тема – Любов. Людина без любові, як папуга в клітці або птах з одним крилом. Але коли в його життя приходить це прекрасне почуття, виникає відчуття окриленість, з’являється здатність літати над землею».

У кадрі вирішили не відволікати увагу від головного героя. Співак постає в новому амплуа: з романтичного серцеїда перетворюється на брутального рокера. Всі декорації виконані в теплих червоно-помаранчевих тонах, що надає відео особливої ​​атмосферності.

Читайте також:  Ахметов купив будинок короля Бельгії (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.