facebook

У Франківську водій маршрутки висадив школярку у промзоні: Батько переконаний, що чоловік був п’яний

В Івано-Франківську водій маршрутного автобуса №25 не довіз до зупинки і висадив на неосвітленій території 13-літню дівчинку.

Про це на своїй сторінці у соцмережі розповів батько дитини Volodymir Paliychuk

“Сьгодні, приблизно в 19.40, мені подзвонила донька (13 років) і сказала, що вона йде додому пішки, бо водій маршрутки висадив її і сказав “тут недалеко, перейдеш, мені треба в гараж”. Зупинився він на вул. Ребета, а перейти треба на вул. Дудаєва. Уявіть – дівчинка 13 років, в темну пору доби по території лісокомбінату, де куча бродячих псів і територія не освітлюється…


Маршрут №25 – перевізник ТОВ “Корида Транс”. Приїхавши до них в гараж розібратися в ситуації, застав цього мудака за кермом маршрутки БУХОГО!!! (з моменту коли дитина подзвонила до моменту коли я приїхав пройшло приблизно 30 -40 хв). Під час нашої “розмови”, він (як я вияснив під час нашої “дружньої розмови” звати його Хомуницький Ігор) заявив що йому нічого не буде бо він уже не на маршруті, а випив тільки що. Народ, я сам не завжди п’ю тільки чай і добре знаю, що такий перегар “тільки що” не получиться. Очевидно, що він п’яний возив людей.


P.S. І як він завтра має зранку виїхати на маршрут, якщо наскільки мені відомо така кількість алкоголю до ранку не вийде з організму”, – йдеться у дописі.

Читайте також:  Які документи потрібні, щоб вивезти дитину з України: у Мін'юсті знайшли найлегший спосіб

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.