facebook

Піарники Тимошенко зробили з неї посміховисько (ФОТО)

У спільноті «Юлія Тимошенко – наш президент» показали комікс із лідеркою БЮТ в образі принцеси Леї із «Зоряних воєн».

«Нова історія про протистояння світла і темряви, добра і зла починається після втечі Хана Яна. У Галактиці, де Дарт Порох вирішив знищити повсталу планету У, героїня Ю-Лея пробудила в собі Силу і стала на бік повстанців, щоб виступити проти темних сил…», – йдеться у дописі.

У коміксі до чогось приплели чоловіка, схожого на письменника Леся Подерев’янського. Щоправда, дехто стверджує, що це Петро Порошенко в образі Дарта Вейдера.

Коли до обговорення приєдналися знавці «Зоряних воєн», виявилося, що розробники допустилися багатьох помилок. Враховуючи збіги, Тимошенко почали серйозно тролити.

«Юлині піарники зобразили Порошенко, чомусь схожого на Леся Подерв`янського, в образі Дарта Вейдера, а Юлю в образі принцеси Леї, яка взагалі-то за сюжетом його, Вейдера, рідна дочка і в майбутньому – мати капловухого Кайло Рена, який стане правити імперією і розмазувати в бруд мамині війська і всіх її повстанців разом з флотом. Чудова аналогія. Навіть важко сказати, як можна було зробити ще тупішу. Сподіваюся, працювали вони по передоплаті», – написав у Facebook Юрій Гудименко.


Читайте також:  У нас вже третій вірус на порозі: український епідеміолог на сполох

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.