facebook

В Івано-Франківську патрульні затримали зловмисника ще до повідомлення про грабіж

Надвечір 16 грудня на вулиці Степана Бандери увагу патрульних привернув підозрілий чоловік. Біжучи, у руках тримав гроші. Побачивши поліцейських, гроші він сховав у кишеню, а рух значно пришвидшив.

Неподалік втікача стояв інший стривожений чоловік, припертий до паркану. Патрульні все зрозуміли.

Як виявилось, 47-річний мешканець Івано-Франківська пограбував 53-річного франківця. Потерпілий розповів патрульним, що кривдник забрав у нього 500 гривень. На підставі ст. 34 Закону України “Про Національну поліцію” поліціанти провели затриманому поверхневу перевірку, під час якої вилучили грошові кошти та інші документи, які належать заявнику.

Для фіксації події на місце виїхала слідчо-оперативна група. Затриманого доставили у медзаклад – фахівці засвідчили, що зловмисник знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Підозрюваного у грабежі патрульні передали слідчим, вирішується питання про внесення відомостей про цей факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Читайте також:  Тут мені виховали громадянську позицію та патріотичну свідомість – міністр культури Євген Нищук про Івано-Франківськ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.