facebook

У дворі на Тролейбусній відкрили новий дитячий майданчик

Сьогодні, 17 грудня на у дворі на вулиці Тролейбусній, 15, 17 та 19 відкрили новий дитячий майданчик.
На спорудження майданчика з обласного бюджету, за ініціативи депутата від округу Ігоря Дебенка та голови обласної ради Олександра Сича, було виділено близько 200 тисяч гривень, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

«Питання спорудження майданчика було стратегічним для цього двору, оскільки неодноразово мешканці та батьки прилеглих будинків звертались про це на зустрічах. «Пасічна» – це є серце нашого міста. В міській та обласній радах сформувалась команда відповідальних депутатів, тож завдяки такій співпраці, яка є сьогодні, вдається поступово реалізовувати кроки з покращення благоустрою та інфраструктури нашого мікрорайону. А це один з прикладів, як має розвиватись наше місто», – акцентував Дебенко.

За словами міського голови Руслана Марцінківа, депутати обласної ради від ВО «Свобода» допомагають, в тому числі фінансово, в розвитку мікрорайонів міста.

«В цьому мікрорайоні встановлено вже другий майданчик завдяки депутату Ігорю Дебенку. Приємно, що окрім доріг та тротуарів депутати не забувають й про дитячі простори», – зауважив очільник міста.


У планах міської влади в подальшому зробити двір на Хіміків, 6 корпус 2. Також відремонтують декілька дворів на Галицька, 132 і дорогу до дитячого садочку на Галицькій, 124 та школи №18.

«З кожним наступним відкриттям таких майданчиків стає все більше місць для того, щоб наші дітки мали можливість гратись та розвиватись. Від інфраструктури міста залежить добробут і позитивний настрій мешканців. Відповідно чим більше буде спортивних та дитячих майданчиків, тим комфортніше буде жити у нашому місті. Надіємось, що попереду у нас буде дуже багато приємних миттєвостей», – зауважив голова франції ВО «Свобода» в обласній раді Михайло Королик.

Ведучі свята підготували для дітей кілька розважальних конкурсів де малеча могла виграти солодощі. Поки діти гралися, розповідали вірші і танцювали дорослі спілкувались з депутатами та міським головою.

Читайте також:  «Смерть Україні!»: Як поляки “вітають” українців у Варшаві

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.