facebook

Весілля за $40 000: чим здивувала присутніх наречена

Помста – та “страва”, яку подають холодною. І при цьому вже не важливо чи твоя репутація пoстрaждaє.

Аврора і її наречений Рафаель Мартінес спланували пишне весілля на яке запросили 300 гостей. Сім’ї наречених в цілому витратили на приготування такого весілля сорок тисяч доларів, передає Lemurov.net.

Проте на урочистій церемонії гості помітили, що наречена не світиться від щастя, а навіть трохи сумна. Але вони подумали, що дівчина просто була втомлена приготуванням до весілля. Однак дуже скоро всі дізналися справжню причину смутку Аврори.

Під час застілля молода дружина взяла в руки мікрофон. Вона подякувала всім присутнім за теплі слова і щедрі подарунки. Аврора сказала, що у неї теж є подарунок для всіх присутніх.

Кожен запрошений під своїм стільцем знайшов приклеєний конверт у якому було дві фотографії, на яких був зображений Рафаель, який цiлyється з її подругою.

Аврора давно підозрювала кoхaнoго в зраді і вирішила переконатися в своїй правоті. Дівчина найняла професійного детектива, який з’ясував правду. Тож, коли Аврора дізналася правду, то вирішила не скасовувати весілля, а публічно викрити невірного чоловіка.

Здивований і присоромлений Рафаель не знав, що й робити. Проте знала Аврора. Вона сказала, щоб її чоловік насолоджувався цим вечором, а сама встала і пішла.

Як би не намагався чоловік повернути свою дружину, шлюб незабаром був анульований. Дівчина повернула всі подарунки гостям, а сама поїхала у весільну подорож.

Читайте також:  Восьмикласник зґвалтував 6-річну дівчинку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.