facebook

“Спочатку жоpcтоко бив жінку, а потім знімав її жaхливi тpaвми…”: Чоловік вбив дружину, щоб похвалитися друзям

Після того, як чоловік жорстоко бив жінку, він знімав її жахливі травми, щоб похвалитися своїм друзям, передає Корупція.Інфо

 

У Росії в Липецькій області дівчина терпіла побої від цивільного чоловіка, поки не загинула.

28-річну Анастасію Овсянникову доправили до лікарню міста Лебедяни з переломами ребер, розривом легені та гематомою головного мозку,

Молода жінка провела в комі шість днів і, не приходячи до тями, померла 14 грудня. Пізніше стало відомо, що жінку побив її співмешканець.

Після того, як чоловік жорстоко бив жінку, він знімав її жахливі травми, щоб похвалитися своїм друзям про те, як він “тримає її під контролем”.

 

Чоловіка уже затримали. Поки його жертва була жива, його звинувачували в «умисному заподіянні тяжкої шкоди здоров’ю з хуліганських спонукань». Однак після того, як побита померла, вчинок чоловіка перекваліфікували. Тепер йому загрожує покарання на строк до 15 років позбавлення волі.

Російські ЗМІ пишуть, що жителі міста Лебедянь, в якому сталася ця жахлива історія, повідомляють в соцмережах жахливі подробиці злочину. Зокрема, стверджується, що сусіди, які почули безперервні звуки побиття жінки, викликали на місце події поліцію. Однак чоловік не пустив дільничного в квартиру, заявивши, що виклик хибний. Після того, як правоохоронець пішов, садист перевіз жертву на нову адресу і там продовжив її мучити.

Нагадаємо, раніше Слідчий комітет Росії порушив кримінальну Змушував жертву копати собі могилу: з’явилися моторошні подробиці масового вбивства в РФ Змушував жертву копати собі могилу: з’явилися моторошні подробиці масового вбивства в РФ справу за фактом вбивства восьми людей у ході конфлікту в Тверській області. Масове вбивство сталося через побутовий конфлікт. Перед тим як розправитися з останньою жертвою, вбивця намагався змусити її копати собі могилу.

Читайте також:  Вночі у Франківську горів легковик Chrysler

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.