facebook

Невже маніяк? У Франківську невідомий намагався задушити жінку

Раніше вулицями міста страшно було ходити у пізній час, через ймовірність бути обікраденим. Неодноразово з’являлася інформація про дрібні вуличні крадіжки і застороги, щодо великої кількості хуліганів і злодіїв, які можуть напасти на одинокого перехожого.

Та вчора сталася ситуація, яка змушує боятися не лише за телефон, а й за власне життя. Вчора, 18 грудня, близько 23:00, поблизу магазина «Тропік», що на Набережній, на місцеву мешканку напав невідомий чоловік з спробами задушити нещасну.

Інформацію про цей інцидент розповсюдили в соціальних мережах випадкові очевидці. З слів одного з них, люди почули відчайдушні крики і побігли на допомогу. Тоді нападник покинув свою жертву і швидко втік. Один з очевидців стверджує, що розгледіти нападника було вкрай складно. Єдине, що змогли відмітити це кремезну чоловічу статуру і спортивний темний одяг. Жінку середнього віку котра була в шоковому стані, провели додому, попередньо впевнившись, що їй не потрібна медична допомога. Правоохоронців не викликали так як вважають, що чоловіка навряд чи знайдуть, адже ніхто не може назвати навіть приблизного його вигляду, повідомляє Франик.

Матимемо надію, що цей випадок буде одиночним і за ним не піде серія нападів.

А от ще в одному з сіл Франківщини чоловік напав на жінку вже з певних причин. Сталося все у селі Лісна Тарновиця, там чоловік побив односельчанку, тому що остання буцімто була ворожкою і наводила на його родину порчу. Після побиття жінка звернулася у поліцію і тепер вимагає моральної компенсації від свого нападника. Справу передали в суд де позов жінки задовольнили. Тепер нападник має сплатити потерпілій  15 000 гривень.  І додатково біля 2000 гривень на судові витрати.

Читайте також:  У Польщі няньки увіпхали малюка до пральної машини

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.