facebook

“Навіть не схуд”: А вам цікаво як виглядає екс-регіонал Єфремов після 16 місяців в СІЗО

У мережі з’явилися фотографії колишнього лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, який вже 16 місяців перебуває в СІЗО

Фото опублікував відомий український блогер Сергій Іванов, передає Корупція.Інфо.

У свою чергу користувачі соцмережі відзначили, що Єфремов виглядає блідим, але при цьому “навіть не схуд”.

Нагадаємо, Генпрокуратура затримала Єфремова 30 липня 2016 року в аеропорту “Бориспіль” – його підозрюють у посяганні на територіальну цілісність України. ГПУ затримувала його і роком раніше. Єфремова заарештували з можливістю виходу під заставу в 3,7 млн ​​грн – він вийшов з СІЗО, оскільки за нього вніс заставу Борис Колесніков. За даними слідства, висунуті Єфремову звинувачення стосувалися фінансування сепаратистів на Луганщині.



11 грудня цього року були опитані свідки звинувачення. Один з них повідомив, що в 2014 році на засіданні сесії депутати Луганської облради, на якій були присутні народні депутати України Єфремов і Горохов, проголосували звернення, яким визнали нелегітимними центральні органи виконавчої влади, сформовані Верховною Радою. Також депутати проголосували за те, що в разі невиконання їхніх вимог, подальшої ескалації громадянського протистояння і виникнення прямої загрози життю і здоров’ю населенню Луганської області, депутати залишають за собою право звернутися за допомогою до Росії.

Читайте також:  Хіти тижня. Стало відомо, коли і чому Польща вирішила скандалити з Україною

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.