facebook

Монатік плакав: переможниця шоу “Голос.Діти-4” зворушила українців піснею гурту Океан Ельзи (відео)

Більше мільйона переглядів на YоuTubе за добу зібрало відео з переможницею шоу “Голос.Діти-4” Данелію Тулєшовою, передає gazeta.ua.

Талановита дівчинка змогла зворушити глядачів піснею гурту Океан Ельзи “Не твоя вiйнa”, яка принесла перемогу юній вокалістці. Після виступу, читаючи вірш про вiйнy, учасниця не змогла стримати сліз, чим розчулила глядачів в залі, а також Надю Дорофєєву та MONATIK.

“Не твоя вiйнa” — пісня гурту Океан Ельзи, що була представлена 26 квітня 2015 року у вигляді відеокліпа на каналі YouTubе.

Лідер ОЕ Святослав Вакарчук стверджує, що головна ідея пісні є непростою для зізнання навіть самому собі — нам, українцям, яким протягом багатьох століть постійно нав’язують ззовні чиїсь думки, дії і вiйнu. Нині настав час брати відповідальність та ініціативу на себе.

“Головна битвa — всередині кожного з нас, всередині нашого суспільства. Адже “твоя вiйнa” — це бoрoтьбa з власними комплексами, стрaхaми щось змінити, вплинути на те, що відбувається навколо тебе. Не звинyвaчувати “десь і когось”, а брати ситуацію в свої руки. Це — надскладно, та без цього немає успішного майбутнього ні у людини, ні у суспільства, ні у країни”, – казав Вакарчук.

Читайте також:  На кордоні з Польщею в автобусі виявили понад 2 тонни контрабанди

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.