facebook

Важливо для кожної жінки! Молитва до Святої Анни, яка допомагає завaгітніти

Молитва до Святої Анни. 

І з серцем, повним найщирішої пошани,  припадаю перед Тобою, блаженна свята Анно! Ти – це упривілейоване й особливо улюблене сотворіння, яке своїми надзвичайними чеснотами й святістю заслужило собі в Бога на найвищу ласку: дати життя скарбниці всіх ласк, тій блаженній між жінками, Матері Воплоченого Слова, Пресвятій Діві Марії. Прошу Тебе, наймилостивіша Свята, зволи прийняти мене до числа Твоїх праведних слуг.

Обіцяю Тобі, ціле моє життя вірно Тебе почитати.

Візьми мене під Свою могутню опіку й випроси мені в Бога ласку, щоб я дбав за ті чесноти, якими Ти так щедро була прикрашена.

Випроси мені, щоб я пізнав(-ла) свої гріхи й правдиво жалував(-ла) за них, живо любив Ісуса й Марію та вірно й постійно сповняв(-ла) обов’язки свого стану.

Визволи мене з усіх небезпек цього життя й прийди до мене з поміччю в годині моєї смepті, щоб я спас(-ла)ся й дістав(-ла)ся до неба і там разом з Тобою, найщасливіша Мати, величав(-ла) і вихваляв(-ла) Боже Слово, що сталося чоловіком у лоні Твоєї Пресвятої Доні, Діви Марії.




Амінь.

Читайте також:  Як християни мають реагувати на “помічні” молитви, що часто розсилають у соцмережах та смс-повідомленнях

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.