facebook

У середмісті Франківська впав чоловік – зараз у реанімації. Розшукують родичів. ФОТО

Нещасний випадок стався на вулиці Мельничука поблизу “голубої церкви”. Про це йдеться у повідомленні фейсбук-сторінки Наше Прикарпаття.

“Сьогодні в Івано-Франківську біля “голубої церкви” впав й забився чоловік. Поки що причина падіння невідома. Чоловік при свідомості, але не реагує ні на нашатир, ні на людей довкола. Якщо ви його впізнали, повідомте рідних чи близьких, що з ним трапилася така біда”, – йдеться у повідомленні.

КУРС дізнався, що чоловік госпіталізований у міську лікарню №1, що на вулиці Матейка.

“Чоловікові на вигляд років 50. Він знаходиться в реанімації. У хворого встановлено кілька діагнозів, основний – розлади мозкового кровообігу. Ймовірно, він переніс інсульт. На цей час лікарі роблять все можливе, щоби врятувати йому життя і відновити функцію мови”, – повідомила черговий терапевт лікарні.

Дехто з лікарняного персоналу впізнав чоловіка. Він – франківець, може бути колишнім охоронцем цього лікарняного закладу на ймення Микола. Прізвище та місце проживання невідомі.

Медики просять поширити інформацію, щоби зголосилися рідні недужого.

Читайте також:  Мати всіх просить про допомогу! Зникла юна білявка з червоною валізою. Допоможіть знайти донечку. Репост

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.