facebook

На Прикарпатті відкрили новий дитячий садок

У день Святого Миколая в селі Нивочин Старобогородчанської об’єднаної територіальної громади урочисто відкрили дитячий садок.


Після перерізання червоної стрічки, приміщення дитячого садка освятили священики Української Православної Церкви та Української Греко-Католицької Церкви, пише ІФ ОДА.

Відкриття дитячого садочка стало справжнім святом для дітей та батьків села Нивочин, адже на нього вони чекали більше двадцяти років. І тільки після утворення об’єднаної громади стало можливим новосілля у дошкільному навчальному закладі. Завдяки збільшенню надходжень до місцевого бюджету та інфраструктурній субвенції за два роки вдалося завершити капітальний ремонт приміщення колишнього будинку побуту та відкрити сучасний дитячий садок, який прийняв уже двадцять вісім дітей з с. Нивочин.

Впродовж усього часу підготовки дитячого садка батьки і жителі села Нивочин брали участь у ремонтних роботах та надавали іншу допомогу — все це підкреслювало з яким з нетерпінням вони чекали відкриття дитячого садка, наскільки важливий він для місцевих мешканців. Усі ті, хто доклався до відкриття дошкільного закладу були нагороджені подяками Старобогородчанської сільської ради об’єднаної територіальної громади.

Виступаючи гості підкреслювали значущість для села такої події та говорили слова подяки тим, хто допомагав у ремонті. По-дитячому просто і правдиво свою подяку висловили майбутні вихованці садочка. Вони розказували вірші та  співали пісні. Під час урочистостей дітки отримали подарунки від гостей свята.

Читайте також:  У Франківську поряд з дитячим садочком відкрили стриптиз-клуб

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.