facebook

Люди були у захваті! У Китаї стратили наркоторговців і вбивць на очах у тисяч глядачів: відео

10 осіб були публічно страчені за торгівлю наркотиками, грабежі і вбивства на стадіоні в Луфен, Китай.

Вирок злочинцям було оголошено прямо на очах тисяч глядачів.

Як повідомляє видання Dailymail, подивитися на страту прийшли тисячі людей – місцевих жителів заздалегідь запросили туди за допомогою соцмереж.



 Злочинців по одному приводили на місце і зачитували вирок, а потім стратили. Сім з них були засуджені до вищої міри за торгівлю наркотиками, ще троє – за грабежі та вбивства.

Повідомляється, що глядачі позитивно поставилися до того, що відбувається, – на відео можна почути схвальні вигуки, якими супроводжується поява злочинців і правоохоронців.

Це вже третя публічна страта, проведена в Китаї з червня цього року. За словами місцевої влади, їх мета – виховати в людях негативне ставлення до злочинності. Відзначимо, що в країні застосовується два методи страти: розстріл і ін’єкція. Смертельним ін’єкціям, як правило, піддаються шахраї і хабарники, тоді як до розстрілу частіше засуджують наркоторговців і вбивць.

Читайте також:  Свині в Китаї захворіли на коронавірус SADS-CoV, що викликає синдром гострої діареї: він небезпечний і для людини, - американські вчені

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.