facebook

“Звідки у вас береться стільки зухвалості…”: Святковий виступ Марини Порошенко приголомшив українців

Українські користувачі соцмереж негативно відреагували на виступ дружини Президента України Марини Порошенко в День Святого Микола.

“Пані Марина! Ви це серйозно? Ваша родина бажає Україні всього найкращого? Вам нагадати, як ви в 2014 році привезли нам у 30-у окрему механізовану бригаду військову форму, а потім після вистроїли, сфотографували і забрали назад? Вам показати, як з того ж року вивозять поранених з місця бойових дій? ” – написав один з користувачів соцмереж Татон Левченко.


“В якій країні можна уявити, щоб бойові комплекти підвозили волонтери?! Звідки у вас береться стільки зухвалості далі продовжувати ганьбити народ? Ваш виступ в День Святого Миколая – це лише спектакль для біомаси, яку ви вважаєте за українців. Якщо ви обдурили українців, це не ознака того, що народ – дурний … Це ознака того, що ми вам дуже багато довірили. Всі мої побратими, з якими я мав честь служити, скажуть вам в один голос залишити місце для тих, хто любить Україну, а не вважає її своїм гаманцем “, – резюмував він.

Читайте також:  В Івано-Франківську 21 вересня відбудеться концерт Kavabanga & Depo & Kolibri

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.