facebook

Вони вірили тобі, ідіотка: колишня полонена “ЛНР” звинуватила Савченко у зраді

Гайде Різаєва назвала Савченко “лампочкою, створеною Путіним” для напруження ситуції в Україні

Звільнена полонена терористів “ЛНР” Гайде Різаєва звинуватила позафракційного народного депутата Надію Савченко у зраді Україні та наданні інформації терористам.

“Ти хочеш своєю персоною замінити Кабмін, МВС, СБУ, Антитерористичний штаб, військову розвідку? Не сміши… Ти не герой! Ти зрадник! І можеш скільки завгодно через своїх псів поширювати відео, де мене перед обміном обіймає Сергій Грач, сепар, начальник військової комендатури”, – пише вона в своєму Facebook.

Жінка уточнює, що завдяки цим “обіймам” домоглася звільнення з полону Сергія Захарова, який “пережив афганську війну”.

“І, повір, якщо-б для цього потрібно було-б переспати з усім військом-я б це зробила… і не тобі мене судити… Ніяк не тобі, тій, що сидить в полоні у чистій камері з 3-х разовим харчуванням, в білій футболці з тризубом України…”, – заявляє Різаєва.

Колишня полонена сепаратистів підкреслює той факт, що бойовики не беруть в полон Савченко.

“Мене вдруге взяли в полон, коли я вже була переговорником по полоненим. Взяли тупо як розмінну карту, не дивлячись на офіційні домовленості зі Світланою Конопльовою.  Тобі мало твого гріха за загиблих хлопців, яких ти, вже перебуваючи в полоні, викликала на свій захист і прирекла їх на смерть?”, – запитує вона.


“Ти не хочеш розповісти українцям як ти, після своєї чергової поїздки в “Л/ДНР”, прирекла на полон нашу диверсійну групу в особі Михайла Поповича та Василя Сапронова. Вони вірили тобі, ідіотка… Навіть я до останнього не знала, що вони наші. І тільки після того, як Мишка з Ваською попросили твій номер телефону і зустрілися з тобою – вони потрапили в полон… Ти їздиш туди, щоб наших зливати сепарам?”, – додає Різаєва.

Читайте також:  Справа Савченко виділена в окреме провадження, - адвокат

Вона вважає, що Савченко -“створена” Путіним “лампочка” для напруження ситуації в Україні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.