facebook

Марнотратсво та ганьба: франківці незадоволені новорічними арками, які встановлють у місті. ФОТО

Сьогодні, 28 грудня, в Івано-Франківську розпочалися роботи із встановлення світлодіодної арки, яка має прикрасити головну пішохідну вулицю міста “стометрівку”. Конструкція має складатися з 46 променів.
Та не всі мешканці Івано-Франківська задоволені прикрасами. Денис Бондарчук-Грита обурюється в соцмережі Facebook.

“Новорічна казка для міста за 3 млн гривень!!!! Хтось вже бачив ці дорогоцінні диворамки???? Так, саме зараз їх будуть встановлювати. Люди кричали, що це потрібно – діти будуть тішитися, туристи зі всієї України приїдуть милуватися цій феєричній ілюмінації. А тепер вдумайтесь, арматура (пошарпана)!!!!!! та китайські гирлянди!!!!!!, закріплені на звичайні хомути!!! За 3 млн!!!!! Слів бракує!!!І нехай компанія, яка виграла тендер ніби-то передає ці безцінні новорічні прикраси безкоштовно!!! Але місто має намір викупити їх на наступний рік за цю саму суму!!!! Ганьба та Марнотратство!!!!!”, – йдеться у дописі.

В коментарях люди підтримують автора.




“Це просто жах, а не Новорічна Казка, коли нарешті зупинеться от цей “безпрідєл”, хто за це все буде відповідати”, – написала Oxana Yavorska.

“Мабуть якби були ковані чорного кольору то виглядало б достойно, але може то в мене шось не те з уявою”, – коментує Sergii Gaievskyi.

“Ну по реальній вартості:метал,фарба,гірлянди + робота то десь 30 тис грн…..нормальний такий підйом…..ой не тим я займась…. Ой не тим…😂😂😂😎P.S. ще би хоч то була нержавійка….😈”, – додає Михайло Яців.

Нагадаємо, комунальне підприємство “Івано-Франківськміськсвітло” оголошувало тендер щодо закупівлі святкового новорічного освітлення. Зокрема, підприємство планує купити світлодіодну параболічну арку “Фонтан” з монтажем.

Читайте також:  Центр Івано-Франківська прикрасять парасольками

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.