facebook

Численні подряпини, синці та садна по тілу і голові: матір жорстоко побила 7-річного сина

Ременем від сумки побила 37-річна мешканка Вінниці свого малолітнього сина та вигнала його з дому. За допомогою першокласник звернувся до шкільного соціального педагога. Побачивши синці та садна на голові та тілі дитини, жінка викликала швидку допомогу, поліцію та соціальну службу.



Як розповіла начальник відділу ювенальної превенції поліції Вінницької області Людмила Кузнєцова, каретою швидкої допомоги хлопчик був доставлений у лікарню. Крім тілесних ушкоджень у дитини діагностували гостру респіраторну вірусну інфекцію та підвищену температуру, повідомляє “Народна Правда” із посиланням на Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Поки лікарі оглядали хлопчика, поліцейські з’ясовували обставини інциденту з його матір’ю. Факт побиття жінка заперечує. За її словами, син пішов на прогулянку, після чого повернувся з травмами.

Поліція з’ясовує обставини побиття дитини, опитуються сусіди, вчителі та товариші хлопчика. Призначено проведення експертиз.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 166 (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною, що призвело до тяжких наслідків). Жінці загрожує до 5 років ув’язнення.

Також раніше відносно цієї жінки було розпочато кримінальне провадження за ст. 126 Кримінального кодексу України (побої і мордування).

Досудове розслідування триває.

Подальшу долю хлопчика вирішуватиме служба у справах дітей.

Читайте також:  Зняв зі штанів ремінь: на Франківщині священик побив депутатку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.