facebook

Дівчинка, яка старіла в 8 разів швидше однолітків, пішла з життя

Люсі Парк страждала дуже рідкісним генетичним захворюванням, яке змушувало її тіло старіти в 8 разів швидше, ніж її однолітки

Сім’я дівчинки підтвердила, що вона померла у віці 8 років.

Відразу після народження у Люсі діагностували синдром прогерії Хатчінсона-Гілфорда, більше відомий як прогерія. Це дуже рідкісне захворювання, яке спостерігається в однієї людини з 4 мільйонів і характеризується симптомами старіння в дуже ранньому віці.

Belfast Live повідомляє, що мама дитини, Стефанія, розмістила в Фейбуці пост, щоб сповістити друзів і всіх, хто підтримував сім’ю, про те, що її дочка померла, не в силах більше боротися за життя.

Сім’я з Балліворда, Даун, Північна Ірландія, написала:

Ми втратили нашу дорогоцінну Люсі. Її тіло було слабким, але серце сильним. Її любов до життя і посмішка дозволяли нам пишатися тим, що ми її батьки.



Стефанія і Девід попрощалися з дочкою віршами, подякувавши їй за всі вісім років щастя, які вона їм принесла. Вони написали, що все, що у них залишилося, – це відео, фото та дорогоцінні спогади про дівчинку, і всій родині – татові, мамі, Джейку, Дженні і Бену-буде її дуже не вистачати.

Батьки Люсі заснували фонд Lucy Parke Progeria Fund, щоб допомогти своїй маленькій дівчинці, проте ліків від прогерії до сих пір не існує, хоча лікарі і вчені по всьому світу постійно шукають нові способи лікування хвороби.

Читайте також:  Син воїна АТО вирішив присвятити свій виступ у фіналі „Дитячого Євробачення” татовим побратимам (Аудіо)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.