facebook

АТОвці розіграли Дзідзьо: «прикол», від якого мегапопулярний бородань мало не «замастив штани»

Відомий український співак Дзідзьо не раз бував з концертами для українських військових на Донбасі.

Одного разу в Мар’їнці співак з бійцями поїхав підтримати наших військових на саму передову, куди артистів з міркувань безпеки не пускали. Поїхали без дозволу, а коли повертались, то Дзідзя з бійцями супроводу ЗСУ затримали українські прикордонники. Документів при собі в артиста не виявилось. Виникла суперечка і дійшло аж до стрілянини з роззброєнням. Невдовзі виявилось, що це був розіграш, який спеціально влаштували артисту бійці АТО.

Про свої відчуття страху в той момент лідер гурту DZIDZIO Михайло Хома (Дзідзьо) в неймовірно відвертому інтерв’ю «5 каналу» розповів:

«Міг накласти добре в штани. Я відчув таку шокову терапію, але зрозумів, що може бути. Так що треба цінувати життя, треба цінувати кожну хвилину, треба цінувати тих хлопців, які там є, які роблять дуже велику справу замість нас, бо вони захищають Україну, а ми тут деколи думаєм, чи здавати гроші, чи йти допомагати, чи не помагати, чи я вже помагав, хай ті поможуть… Щоб ті думки повибивати, то треба раз туди поїхати і пережити таке, як я пережив. А пережив ух!».

Про цей випадок дивіться з 19-тої хвилини відео.

Говорив Дзідзьо і про те, чому українські артисти і досі їздять співати в Росію, і про те, як українцям облаштувати своє життя і життя України, про те, як допомагає хворим дітям і про чимало іншого.

Читайте також:  “Повертайтесь живими”: маленькі франківці малювали та писали листи для бійців АТО (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.