facebook

“Сусіди зажали коштів на кваліфіковане встановлення котла”: Чому загинула ціла сім’я у Івано-Франківську

Пост одного з користувачів Фейсбук наробив багато шуму в Мережі.

Загинула ціла українська сім’я! Про #людський_егоїзм. Дивилась на днях новини. Розповідали про загиблу сім’ю австралійського мільйонера. Я досі не розумію навіщо таке транслюють нам, але серце защеміло. Мама, тато, діти розбились в літаку. Біда.



Біда. Але у нас, в Україні. Не така розтиражована. Але не менша. А про неї взагалі дізналась випадково. Вчора у Франківську прощались із родиною Гордієнків. Мама, тато і четверо діток.

Загинули поет, психолог Русана Гордієнко, її чоловік Сергій, діти Огнезар (2007 р. н.), Ївга (2007 р. н.), Ведана (2013 р. н.), Тівер (2017 р. н.).

Родина відроджували старослов’янські традиції. Загинули перед новим роком. Версія — отруєння чадним газом через неправильно встановлений газовий котел.

Ціла сім’я. Бо сусіди зажали коштів на кваліфіковане встановлення котла.
Чи не було коштів.

Судити то ніби не нам. Але скільки разів, я сама боялась засинати, бо сусіди ковиряли несучі стіни, а їх газова колонка бахкала так, ніби війна за стіною…

Чому людський егоїзм приводить до таких страшних трагедій?…

Світла пам’ять сім’ї Гордієнків.
Люди, одумайтесь.

Нагадаємо, У суботу, 30 грудня, жертвами трагедії у власній квартирі стали члени родини відомої нетрадиційної цілительки, поетеси та психолога – Оксани (Русани) Гордієнко.

Разом із нею загинула вся її родина – чоловік Сергій та  четверо дітей: двоє доньок та двоє синів. Наймолодшому малюку не було й року.

Тіла загиблих виявив знайомий родини, який зайшов до них у гості.

У міській комісії з надзвичайних ситуацій підтвердили виданню, що новий котел міг стати причиною трагедії.

Його було встановлено в квартирі сусідів загиблої родини Гордієнків. Газовики стверджують, що котел не було належно уведено в експлуатацію.

Читайте також:  Покинув кохану помирати і втік з місця ДТП: смерть нареченої не завадила нелюду розважатися

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.