facebook

Горе-мати зігнала злість на свою 9-місячну доньку: побила через сварку з чоловіком

У Вишгородському районі Київської області 22-річна мати жорстоко побила свою 9-місячну доньку.



Про це повідомили в прес-службі ГУ Національної поліції області. Наголошується, що горе-матір “зігнала злість” на 9-місячній донечці і побила немовля після сварки з чоловіком. Поліцію і лікарів викликала небайдужа місцева мешканка, яка побачила на вулиці молоду жінку з дитиною – у дівчинки були синці на обличчі та й одягнена вона була зовсім не по погоді. На місце події прибув уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба. За його словами, зараз 9-місячна дівчинка знаходиться в безпеці. У прес-службі повідомляють:

«Медичні працівники негайно доставили дитину в лікарню. Під час огляду вони виявили у малюка численні тілесні ушкодження, серед яких перелом променевої кістки і травма голови. Зараз дитина перебуває під пильним оком медиків “Охматдит”».

На сьогоднішній день поліція відкрила кримінальне провадження, а дитину забрали у батьків. Відомо, що 22-річна мати переїхала в Київську область з Дніпра. Вона сама з неблагополучної сім’ї, де до неї застосовували фізичну силу, а після народження дитини – вигнали з родини.

Читайте також:  Розчленували так, що не зрозуміло чоловік це чи жінка: моторошне вбивство сколихнуло Київ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.