facebook

Вже з січня! Один з мобільних операторів відключає дзвінки на певні номери, дізнайтесь на які саме

Укртелеком отримав попередження від Лайфселл про можливе відключення або обмеження дзвінків на номери 0-800, передає Корупція.Інфо



3 січня 2018 р. Укртелеком отримав письмове попередження від компанії Лайфселл щодо можливого відключення або обмеження дзвінків на номери 0-800. Про це повідомляє прес-служба Укртелекому.

“Протягом останнього кварталу минулого року сторони конфлікту обговорювали комерційні умови співпраці. До переговорів долучився державний регулятор – Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ). Оператори також отримали рекомендації Національної комісії щодо недопущення блокування трафіку в період переговорного процесу”, – сказано в повідомленні.

Укртелеком повідомляє, що зі свого боку, як і раніше, буде забезпечувати безперебійне проходження всіх типів дзвінків на мережу Лайфселл. Оскільки блокування дзвінків, всупереч рекомендаціям державного регулятора, може перешкодити абонентам здійснювати дзвінки на різні інформаційно-сервісні лінії 0-800, серед яких можуть бути номери банків, страхових компаній і т.д. Це може створити перешкоди як приватним, так і бізнес-абонентам обох компаній.

“Не погоджуючись на ультимативні умови, висунуті ТОВ Лайфселл, без економічного і регуляторного обґрунтування, ПАТ Укртелеком виступає за продовження переговорного процесу, в тому числі і з залученням експертизи НКРЗІ, при безумовному забезпеченні прав абонентів компаній на телефонні розмови в повному обсязі”, – заявили в компанії.

Читайте також:  “З України почнуть масово виїжджати заробітчани”: стало відомо, коли відкриють кордони

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.