facebook

У Микуличині туристів заманюють на російськомовний масаж з “пАлунІчкОю”. ФОТО

Промовисті оголошення російською мовою розклеєні на стовпах у людних місцях Микуличина.



В туристичному селищі Микуличин Яремчанської міськради з’явилися недвозначні оголошення з “полуничкою”. Фотографією в мережі поділився киянин, письменник Андрій Бондар.

“Микуличин Яремчанської міськради Івано-Франківської області, 1 січня 2018.

Ви ж тільки не подумайте, що я регіональний расист або противник еротичного масажу. Боже збав. Я не про те. А про те, що, можливо, бодай у декого трохи ворухнеться щось всередині. Щось на кшталт сумління. Напередодні нашого Святвечора було б непогано”, – написав він.

Номер телефону, за яким пропонують зголошуватися на стовпах, реальний. Жіночий голос російською мовою повідомляє, що “салон еротичного масажу слухає”.

Пояснюють, що цілодобовий заклад розташований в Яремче. Клієнтам допомагають розслабитися дівчата-масажистки – від однієї до трьох. Від їх кількості залежить ціна послуги, що стартує від 990 грн.

Де саме знаходиться салон, повідомляють тільки в тому випадку, коли домовляються з замовником і бронюють час.

КУРС намагався дізнатися реакцію влади Микуличина на оголошення з “полуничкою” – поклейка на стовпах сама по собі є порушенням правил благоустрою, – проте телефон у селищній раді не відповідав.

Читайте також:  Батьки не приїхали на похорон, вбивця бреше: син розстріляного на Житомирщині військового шокував розповіддю

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.