facebook

Побачив, що вона знову робить це і потайки зняв її на телефон…(відео)

У найнесподіваніший момент, коли вона того не бачила, чоловік зняв на телефон свою кохану.

Люблячий чоловік невпинно буде захоплюватися своєю жінкою, передає Ukr.Media. Це відео прямий тому доказ. Чоловік вважає, що його дружина – творча і артистична натура. У найнесподіваніший момент, коли вона того не бачила, чоловік зняв на телефон свою кохану.

Діло було так. Подружжя їхали в машині по своїх справах. Коли заграла весела, ритмічна пісня, дівчина не змогла стриматися і почала підспівувати улюбленої мелодії. Свій спів вона супроводжувала активною жестикуляцією, немов знаходиться не в автомобілі, а на сцені, де безліч глядачів. А в цей час чоловік, милуючись дружиною, вирішив показати всьому світу, як чудово вона співає. І не тільки співає, але і рухається. Коли ж дружина помітила, що її знімають, було занадто пізно. Справу зроблено.

Невідомо, як дівчина поставилася до появи свого виступу в мережі, а от користувачі сприйняли його на «Ура», відео набрало вже більше двадцяти мільйонів переглядів!

Підтримайте дівчину! Обов’язково подивіться відео і поділіться ним з іншими! Хто знає, може це підштовхне її до розвитку свого таланту, і в світі з’явиться нова зірка?

Читайте також:  “О 4 ранку сказали, що моєї дівчинки більше немає…”: 4-річна Влада померла страшною смертю. “Посиніла, стала задихатися і…”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.