facebook

“Накачали наркотиками і …”: Зниклу 14-річну дівчину за 5 діб згвалтувало 20 чоловіків

Ця моторошна історія сталася ще в 2015 році, коли школярка пропала з дому. Зараз злочинці очікують, який запобіжний захід їм обере суд.



Затримані були 20-річний Брендон Шарплес, 21-річний Джейк Кернс і 21-річний Джек Макіналлі. Їх звинувачують в сексуальній експлуатації дитини, а також в поширенні її інтимних фотографій.

Відомо, що за п’ять днів дівчинку примусили до сексу більше 20 осіб. Її врятувала поліція, коли вона спробувала вибратися з вікна і втекти. Тоді правоохоронці змусили хлопців відкрити будинок. Дівчинка була в одній нижній білизні.

Крім сексуальних знущань над школяркою в будинку, вони розмістили знімки, на яких вона зображена оголеною, на сайті для дорослих – і так отримували нових “клієнтів”. “Ці троє чоловіків експлуатували молоду дівчину. Вони накачували її наркотиками, забирали її гроші і речі”, – розповіли правоохоронці.

Подібні інциденти відбуваються і в Росії. На жаль, іноді наслідки бувають жахливими і непоправними. Так, в кінці грудня в Санкт-Петербурзі затримали 35-річного чоловіка, якого підозрюють у жорстокому вбивстві десятирічного хлопчика.

На залізничній станції злочинець познайомився з хлопчиком, запросив в гості, де в його присутності вживав алкоголь, а потім спробував зайнятися сексом з дитиною. Однак, отримавши відмову, задушив його. Після цього зловмисник розчленував тіло і заховав на різних ділянках в Ленінградській області і Санкт-Петербурзі.

Читайте також:  Скандальна блондинка "Свєта" знову відзначилась у Києві: фото та відео

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.