facebook

На Різдво: жінка згоріла живцем у страшній пожежі

Причину виникнення пожежі пожежники встановлюють.



7 січня о Києві в дев’ятиповерховому житловому будинку сталася пожежа, в якій загинула жінка.

Як повідомляє прес-служба ДержНС, пожежа сталася в на бул. Ігоря Шамо (колиш. Бул. Олексія Давидова), 19, в одній з квартир на сьомому поверсі. Повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 20:31. О 21:06 пожежа на площі 10 кв. м була локалізована, а о 21:26 – ліквідовано.

В одній з кімнат згорілої квартири рятувальники знайшли тіло загиблої жінки похилого віку. На місці пожежі працювали 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та близько 20 чоловік особового складу. Причину виникнення пожежі пожежники встановлюють.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що 6 січня в Києві п’яні брати вляпалися в криваву бійку. Про це написав “Київ Оперативний” в Facebook.Согласно інформації, два брата неабияк напились. Однак просто спокійно проводити своє дозвілля вони не могли, тому разом зі своїми п’ятими точками пішли на пригоди.

У магазині вони знайшли те, чого вони сюди прийшли – пристали до трьом молодим людям. Звичайно ж, у них виник конфлікт. Охорона супермаркету вивела обидві компанії на вулицю.

Читайте також:  На Івано-Франківщині працівники інтернату крадуть їжу та одяг дітей (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.