facebook

Відео з копом на капоті викликало бурю емоцій в українців

Поліцейський отримав численні травми



Львів’янка на Peugeot знесла патрульного поліцейського та протягла його на капоті авто. Цей інцидент потрапив на камеру відео спостереження, яке нарешті оприлюднили в мережі.

Під колеса 208 потрапило двоє копів, один із яких “летів” на капоті близько кілометра.

Пригода сталась на Різдво, 7 січня.

За словами правоохоронці, вони зупинили водійку та помітили, що жінка поводить себе неадекватно. За попередньою версією, поліцейські виявили ознаки наркотичного сп’яніння, про що запитали у порушниці.

Після цього обурена 26-річна жінка натиснула на газ та збила поліцейських.

“Більшість святкує Різдво Христове, але є ті, що плюють на все: людей, закон, свята та нормальний глузд. Деяка “особа” здійснила наїзд на Патрульного. Наряд прийняв рішення не застосовувати вогнепальну зброю, “законослухняну громадянку” встановлено, авто доставлено на арешт майданчик, на разі слідство вирішує питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за ч. 2 ст. 345 кку”, – прокоментував відео Роман Пилипишин, який опублікував ролик у Facebook.

Нагадаємо, з початку 2018 року проїхатися “з вітерцем” на українських дорогах не вийде. В Україні набули чинності зміни у правилах дорожнього руху, згідно яких максимально дозволена швидкість руху не повинна перевищувати 50 км/год.

Читайте також:  15-річна школярка раптово померла від головного болю: страшні подробиці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.