facebook

За жарти про багатодітну родину коміки заплатили 50 000 (відео)

Різдвяний випуск «Розсміши коміка» увійде в історію завдяки виступу Валерії Мандзюк.

Дівчині вдалося розвеселити Володимира Зеленського та Євгена Кошового на 50 000 гривень.

Валерії Мандзюк 20 років. Вона народилася у невеличкому селі на Тячівщині. Зараз дівчина не раз жартує про те, що планує стати головою села, проте односельчани навряд дозволять здобути їй перемогу, оскільки місцеві жителі вважають її відьмою. Адже за повір’ями восьма дівчинка в сім’ї має надприродні сили.

У своєму інтерв’ю про свою перемогу дівчина каже таке:

– Це була гра на подвійний виграш. До подвійного не дійшло, але майже взяла максимум. Я довго не буду витрачати гроші, мені подобається це відчуття багатства. А в реальності я їх витрачу на подорожі, я більше ніж переконана, що кудись поїду.

У дівчини є семеро братів і сестер, – саме ця тема стала головною у її виступі.

Валерія розповідає, що виграшем була здивована і надзвичайно зраділа, а от її мама – не надто.

– Я їй подзвонила і кажу: мамо, не хвилюйтеся. І вона вже почала хвилюватися. Кажу: я в Києві. А вона: не бреши, ми щойно говорили, і ти була в Мукачеві. Кажу: мам, я була на шоу, я виграла велику суму грошей. А вона мені: молодець, тепер у мене субсидію заберуть. Я думаю, що вона мені до кінця й не повірила, так як фото нема, відео нема, а я часто брешу. І брати-сестри теж не повірили: так-так, угу, виграла, вітаємо, відсвяткуємо.

Зараз дівчина освоює ще й професію радіоведучої на обласній радіохвилі. Каже: пробувати потрібно все і завжди, а ще – ніколи не розчаровуватись і не здаватись.

Закарпатка вже вдруге бере участь у шоу. Проте першого разу їй не пощастило, і її виступ не вразив суддів. Зараз дівчина є резидентом проекту і стала учасницею восьми останніх заходів. А ще «тячівська дівочка», як називає себе сама Валерія, підкорила Київ, Тернопіль і Львів.

Відео зі stand-up на «Розсміши коміка» за три дні набрало 308 тис. переглядів.

Читайте також:  +50 000 – Як Євген Кошовий з чоловіком одружився: Господи прости мене грішну… (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook