facebook

В Іспанії жінка купила звичайнісінький пиріг, а він виявився майже золотим

Чек на кругленьку суму, а саме в 9 тисяч євро, знайшла жителька муніципалітету Роперуелос-дель-Парамо в Іспанії після того, як рoзрiзaлa святковий “пиріг волхвів”.



Пізніше виявилося що у такий спосіб вирішила віддячити своїм клієнтам кондитерська фабрика Conrado. Вона щорічно ховає у своїй продукції чеки на кругленькі суми.

Катно Фернандес придбала три “пироги волхвів” до дня Богоявлення, який у католицизмі пов’язують з євангельськими подіями після Різдва Христового. Це свято католики відзначають 6 січня, коли православні святкують Святвечір. Два пирога жінка подарувала, а один залишила собі. Саме в ньому вона знайшла чек на велику суму.

Ідею ховати грошові подарунки у випічку власники Conrado вперше втілили у життя в 2009 році. Тоді вони подарували 500 євро. З року в рік розмір винагороди зростав і до 2018 року сягнув майже 10 тисяч євро.

В Іспанії “пиріг волхвів” має форму корони, прикрашеної яскравими фруктами, що символізують дорогоцінні камені. У день Богоявлення пиріг ділять на кілька частин в залежності від числа гостей за столом. Вважається великою удачею, коли комусь із присутніх за столом дістається шматок пирога з сюрпризом.

Читайте також:  У Криму кажуть, що дитячі табори заповнені на 65%

Шукайте деталі в групі Facebook