facebook

Розкрилися нові подробиці травмованої феєрверком студентки

На урочистому відкритті ялинки в Івано-Франківську сталася трагедія: дівчину поранило феєрверком. Як зараз живе дівчина, хто їй допомагає одужати, з’ясовував Franyk.city.



Міський голова Руслан Марцінків в інтерв’ю одному з місцевих телеканалів розповів, про те, як місто допомагає постраждалій. Дівчина лікується у столичній клініці. Відновлює зір. За словами мера, родина постраждалої не платить за лікування – допомагає місто. Крім того, підтримується зв’язок з близькими дівчини.

Чиновник вважає, що багато хто не розуміє, що дійсно студентку підтримує місто. Деяким не віриться, що Івано-Франківський уряд оплачує лікування дівчини.

Крім того, на даний момент ведеться слідство, а відповідальні за свято чиновники отримають догани.

Після трагедії Руслан Марцінків просив вибачення у потерпілої та її родини. Опублікував звернення на своїй особистій сторінці у фейсбуці. Ще минулого року він пообіцяв знайти винних. Проте, на даний момент у відкритому доступі немає інформації про те, чи висунули комусь зі штату, що обслуговував свято підозру.

Нагадуємо, що 17-річна студентка отримала поранення через недотримання правил пожежної безпеки на святі відкриття міської ялинки. Петарда потрапила прямо в обличчя. Тим не менш, дівчину дуже оперативно забрали до лікарні та надали необхідну допомогу. Дуже скоро навіть з’явилися повідомлення про те, що нічого постраждалій не загрожує.

Випадок викликав резонанс у жителів міста. Студенти навіть записали звернення до міського голови, що б звернути увагу на проблему. На даний момент міський голова запевняє, що постраждалій надається матеріальна підтримка.

У середньому від піротехнічних засобів на масових святах може постраждати до 50 осіб.

Читайте також:  12 ранніх симптомів раку, які ігнорує більшість жінок

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.