facebook

Сльози та розпач: знімки помираючих від раку дідуся та онуки потрясли світ (фото)

Потрібно цінувати кожну хвилину із близькими, адже від такого жахіття, на жаль, не застрахований ніхто.

Мільйони людей у світі щороку помирають від раку. Але, попри страшну статистику, усвідомлення реальних наслідків хвороби приходить тільки тоді, коли це лихо торкнеться близьких.

Нещодавно у мережі з’явилися знімки, від яких холоне кров у жилах: мати 5-річної дівчинки, котра доживала останні дні, показала, як руйнуються родини.

Тривалий час дитина боролася з агресивним синдромом, тоді як її дідусеві діагностували хворобу моторних нейронів. Лікарі одразу попередили: жінка може втратити і батька, і доньку, при чому з різницею буквально у кілька днів.



Старенький не міг стримати сліз над ліжком онуки, настільки не вірив у все, що відбувається. Діагноз Брейлінн не піддавався медикаментозному втручанню, у таких випадках шансів залишитися в живих немає:

“Ми всі думали, що вони переживуть всіх нас… і ми, звичайно, ніколи не думали, що моя дорогоцінна маленька Брейлінн буде першою. Минулого року нам було важко, але я не можуть навіть пояснити, як було тяжко цього року…За кілька днів мені доведеться поховати цю прекрасну маленьку дівчинку. А через місяць або тиждень, мені доведеться поховати батька “, – згадувала її мама.

Страшні фото вона розмістила не дарма. Хотіла, аби всі побачили, до чого може призвести хвороба, та як потрібно цінувати час із рідними. Тому що будь-якої хвилини фатальні симптоми можуть назавжди позбавити такої можливості.

Читайте також:  “Тіло пролетіло 30 метрів”: Мажор на швидкості збив 16-річну Зоряну. Померла на очах у тата

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.