facebook

Троє франківців “забули” заплатити 1800 гривень за продукти харчування

Минулої доби до поліції надійшло два звернення від працівників охорони торгових закладів міста Івано-Франківська про те, що ними було виявлено трьох громадян, які скоїли крадіжку з магазинів.



Прибувши на місце події правоохоронці з’ясували, що у першому випадку затримали 30-річного франківця, який намагався попри касу винести продукти харчування на суму 600 гривень, а двоє інших, 27 та 28-річного віку місцевих мешканців намагалися не заплатити за харчові продукти 1 200 гривень.

В обох випадках правопорушників вчасно помітили та викрили працівники охорони магазину, інформують у секторі комунікації обласного ГУНП.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або карається громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Читайте також:  У Буковелі обікрали готель: винесли чотири норкові шуби, сейф із грошима і пістолет

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.