facebook

“Їй підставили ніж до горла, вона…”: У мережі з’явилося відео інтерв’ю з вбитою таксисткою Іриною Чуприною

Вбита на Черкащині таксистка Ірина Чуприна дуже любила автомобілі та не боялася їхати машиною за тисячі кілометрів, а найбільша її аварія сталася у Києві.

Про це повідомив її брат Денис Головатюк у коментарі ресурсу “Вікка”.

“Колись був випадок, коли вона ще не працювала таксисткою, в Києві підвозила людину, їй підставили ніж до горла, вона віддала всі гроші та цінні речі. Вона не чіплялася за матеріальні блага, була завжди з тверезою головою та ніколи не вступала в конфлікти”, – зауважив він.

Крім того, у мережі з’явилося відео інтерв’ю з Іриною Чуприною. На кадрах вона розповіла про любов до машин і про особливість роботи жінки у таксі.

“За усе своє життя я наїздила десь 500 тисяч кілометрів. Я – взагалі активний юзер машини. Я їздила до Болгарії машиною, Західну Україну я разів 10 відвідувала, а це щоразу тисяча туди та тисяча назад. Раніше їздила і в Крим”, – переконувала водійка таксі.

За її словами у ролику, вона за кермом сварилася дуже часто. А щодо найбільшої аварії, як зазначала Ірина, трапилося це в Києві: “Стояла я на світлофорі, а мені у фаркоп в’їхала дама”.

Мужики дуже не люблять, коли жінки їх на трасі обганяють. І одного разу їду я. Вийшло, що обігнала мужика. Він бачить, що за кермом – баба, а це межа мрій. Відтак, він натискає на газ, обганяє мене успішно, а попереду стоять ДАЇшники, які у підсумку його зупиняють. Я ж також трохи перевищувала швидкість, але ж попався він. Є Бог на світі, – розповідала свого часу загибла таксистка.

Читайте також:  Покінчив із життям: у лісі знайшли тіло хлопчика

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.