facebook

Мені соромно за Вас, пане генпрокурор! Мені соромно, що жінками третього тисячоліття стає Ваша дружина, а не такі як Ноздровська

Кожного разу як до мене на Рандеву приходили представники діючої влади і, що логічно, чули у свій бік від нас запитання про: корупцію, лобізм, договорнякі, ігнорування законів і офшори, кожного разу я чула однакову відповідь, як від них так від їхніх прес-секретарів(до речі колишніх журналістів, які раптом забули що ними були)

«Ставлячи подібні запитання Ви граєте на руку політичним опонентам і Кремлю!!!»…

Ну тобто або тим, або тим. Кому саме? Ну сама вже якось, дівчино, вибери, не маленька ж…

Так от, Юрій Луценко, на жаль прийти на ефір до мене і висловитися щодо багатьох справ не зміг. 2 роки ігнору і відмов. Розумію. Підозрюю, що бачите в мені теж руку Кремля. Або не гідну. А тому напишу публічно.

Ви серйозно???

Ви, генпрокурор, серйозно вважаєте, що резонанс суспільства через смерть Ірини Ноздровськоі – політизована істерія???

Ви – генпрокурор, серйозно вважаєте, що жінка, яка, дідька лисого, захищала право на справедливість у суді, де на секундочку у вбивці – родинні зв’язки із місцевими суддями високого рангу, жінка, якій сто разів погрожували публічно і яка була зрештою вбита і викинута гола в річку, у країні де Ви – генпрокурор – це буденність, а тому буча через це – істерики політичних конкурентів???

Ви серйозно вважаєте що ЗЕ Гардіан, NYT та інші світові видання які написали про це зухвале вбивство, а воно зухвале, бо страху нема-замовні???

Цей випадок – вирок системі.

Вашій системі, пане Юрію, у тому числі.

Ось ефір у якому ми показали як живуть винуватці резонансних ДТП.

Знаєте як живуть? Прекрасно. Пасинок Фірташа – весілля святкує. Приблизно як Ваша родина нещадавно. Тільки букети і подарунки не у службові авто заносять, а у приватні.
Толстошеєв, ну той, що раптом виявився епілептиком, – хизується фото у клубах. От ще цікаво, де ж пан ректор-хабарник Мельник зараз? Ви не зідзвонювалися? Що у нього з тиском? Все добре?
Думаю, що відмінно. Адже його, як відомо, виправдано.

Читайте також:  Олег Винник зібрався до Верховної Ради разом зі своєю партією (відео)

У всіх цих справах бажаний для вбивць фінал. Бо на них немає Ноздровськоі…

Ноздровськоі, яка не побоялась протистояти цілій системі гнид, які охаміли через безкарність і вседозволеність. Чим і поплатилася.

Мені соромно за Вас, пане генпрокурор.

Мені соромно, бо у моій країні вбивають тих, кого Ви і ваші підлеглі мали б захищати понад усе.

Мені соромно, що жінками третього тисячоліття стає Ваша дружина, а не такі як Ноздровська.

Мені соромно, що Ви проміняли честь на крісло.

Мені соромно, що поки двоє стареньких у селі Демидів плачуть з горя, втративши двох дочок, яких виховали на принципах справедливості, Ви катаєте пости про звитягу слідчих і називаєте суспільство, яке обурилось – «політизованою істерією»…

Ноздровську вбили, бо суду, а відповідно справедливості нема.

У тому числі через Вас…

І я наївна, але, чомусь я щиро вірю, що в глибині душі Ви, саме Ви, це розумієте.

Але змінити систему Вам не під силу.

Бо крісло по суті не Ваше…

Яніна Соколова

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.