facebook

“Твердий сир – це і є моцарела” – у франківському кафе глузують із гостей (ФОТО)

Свідком неякісного рівня обслуговування в одному із франківських закладів харчування став кореспондент інтернет-видання “Голос-Інфо”.

На жаль, зараз спостерігаємо тенденцію до росту цін, коли рівень обслуговування та якість страв у багатьох кафе міста їм не відповідає. Обурений франківець відвідав оновлений заклад Бістро “Kraus House”, який знаходиться на Вовчинецькій, 225 а (ТРЦ “Велес”, 3 поверх).

Раніше це було “Бістро” (їдальня), а зараз – суміш кафе з їдальнею, із окремим баром. Фасад оновили, площу торгового залу збільшили, поставили нові меблі, проте на кухні, певно, зекономили.

“Декілька слів про бар: пиво, яке замовив, мені нагло не долили, у бокал 0.5 від сили було налито 0.33, але на моє зауваження норму таки долили. Крила до пива, як мені сказали, мали б готуватися до години часу, тому стримався. При завантаженості приблизно на 50%, піца готувалася близько 40-ка хвилин. Міг би стерпіти очікування, та принесли якийсь сухий підгорілий кривий “млинець”, на якому шинка була ледь притрушена твердим сиром – і то в центрі, цибулі кримської не було взагалі, як і моцарели. Звернувся із зауваженням до касира, в якого й заказав піцу. Він намагався мені пояснити, що твердий сир – це і є моцарела, та після моїх слів, що навіть у меню ці складники пишуться через кому, касир покликав мені кухаря. Представник кухні вислухала мої притензії й пообіцяла все виправити. До 10-ти хвилин мені принесли вже рівну й непідгорілу піцу, на якій уже проглядалися всі складники. За незручності кухар вибачилася”, – поділився прикарпатець.



За таке “щастя” у вигляді “Kraus House”-піци “Пікантна” гість заплатив 58 гривень. Також його здивувала велика кількість зарезервованих столів, у тому числі з диванчиками. На них за весь час перебування франківця ніхто так і не присів, хоч це вже було практично закінчення робочого дня.

Читайте також:  Ведуча програми "Ревізор: Магазини" завітала до Івано-Франківська

“Прибирав столи хлопчина в чорному, у чорних резинових рукавицях, з великим візком на колесах. Прибирав досить недбало, відвідувачі ще нагадували, щоб їм прибрали стіл. До мого столика під’їжав досить часто, мабуть, на це повпливали зауваження до бару та кухні. Такому паскудному сервісу та рівню обслуговування цінова політика вказаного закладу, який знаходиться навіть не в центрі міста, не відповідає. Не рекомендую даний заклад для відпочинку”, – додав неприємно вражений кореспондент.

Зауважимо, що гості Бістро неодноразово скаржилися на неякісне обслуговування в кафе.

“1.01.18 після нового року замовив піцу, мало того що дуже довго чекав, було таке враження що піцейола п‘яний, тому що піца була згорівша (знизу була гарь ), було видно місця розриву тіста. Заклад на вигляд красивий, але їжа в ньому на 3 з мінусом”, – йдеться у коментарі Дмитра Колоса на сайті “Мій довідник”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.