facebook

Воронін: ПСЖ може покарати Барселону

Екс-гравець збірної України Андрій Воронін дав прогноз на сьогоднішні півфінали Ліги чемпіонів.

1612096




Екс-гравець збірної України Андрій Воронін, який живе в Німеччині і добре знайомий з німецьким футболом, впевнений, що Баварія зуміє пройти Порту в чвертьфіналі Ліги чемпіонів, а Барселона зуміє не упустити путівку до півфіналу в матчі з ПСЖ.

“Ще перед іграми Шахтаря з Баварією я говорив, що на успіх у протистоянні з командою Гвардіоли можна сподіватися, тільки якщо потрапиш на їхній чорний день, і при цьому реалізуєш ті моменти, які у тебе будуть. Для Порту в цьому плані все склалося вдало і вони виграли 3:1. І тепер перед повторною грою все дуже непередбачувано.

Так, виграти вдома з різницею в два і більше м’ячі для нинішньої Баварії не проблема. Однак, коли ти виходиш на поле, знаючи, що тобі обов’язково потрібно ліквідувати фору в два голи, а у суперника багато швидких футболістів, які в будь-який момент можуть втекти в контратаку, – це трошки тисне. Звичайно, Баварія заслуговує місця в півфіналі, але потрапити туди їй буде дуже важко.

Виліт на стадії чвертьфіналу в плани Баварії явно не входить. Тим більше, що фінал Ліги чемпіонів відбудеться в Німеччині.

Що стосується Барселони, то якщо каталонська команда буде грати так само, як в суботньому поєдинку з Валенсією … Я був на тому матчі, і скажу вам, каталонці показали одну з найневдаліших своїх ігор, особливо в обороні. З тим, що вони творили ззаду, дивно, як вони взагалі виграли. І пощастило, що Валенсія не забила пенальті, а то б гра точно по-іншому склалася. Тому з такою грою в обороні ПСЖ, звичайно, може їх і покарати. Але, думаю, захисники Барси зробили висновки, і у вівторок ми побачимо зовсім іншу гру. Тому я на 99,9% упевнений, що Барселона пройде далі”, – вважає Воронін.
За матеріалами: Сегодня-Спорт

Читайте також:  Ворскла програла Жиліні у виїзному матчі Ліги Європи

Шукайте деталі в групі Facebook