facebook

Щедрування зі страшним кінцем: історія 10-річної дівчинки шокувала Україну

Свято закінчилося дуже трагічно.

У Харківській області педофіл поглумився над маленькою дівчинкою, яка приходила щедрувати. Про це повідомляє прес-служба поліції.

Згідно з інформацією, 13 січня у відділення зателефонувала 29-річна мати дівчинки і повідомила про те, що невідомий чоловік зґвалтував її 10-річну доньку.

Лише година знадобилася поліцейським, щоб відшукати педофіла і доставити у відділ. Як виявилося, це 34-річний житель того ж селища, який стоїть на обліку у психіатра і лікується в спеціалізованому закладі. Він одружений і має дитину.

За словами начальника Балаклійського відділу поліції Сергія Пінчука, вдень школярка разом з молодшим братом і бабусею пішли щедрувати по рідному селищу. На вулиці до них підійшов незнайомець і запропонував защедрувати.

Бабуся залишилася на подвір’ї чекати онуків. Педофіл завів дітей в квартиру, хлопчика залишив у коридорі, а дівчинку завів у спальню, де скоїв розпусні дії. Повернувшись додому, дитина розповіла все матері, а вона в свою чергу негайно викликала співробітників поліції.

Читайте також:  Вагітна жінка у свій день народження хoвaє 9-річну доньку зґвaлтoвану її дядьком на Франківщині (ВІДЕО 18+)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.