facebook

В авто брата Калашникова знайшли шість мільйонів гривень

У СБУ допускають, що у вбивстві є економічна складова.

1612032




У день вбивства колишнього депутата від Партії регіонів Олега Калашникова в автомобілі його брата було виявлено шість мільйонів гривень.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав начальник головного слідчого управління СБУ Василь Вовк.

“Щодо економічної складової наведу вам приклад. Всі ви знаєте, що фінансовими питаннями Антимайдану займався пан Калашников. Наведу приклад, який не дає якихось підстав і причин говорити, встановлювати щось. Але в один день із вбивством Калашникова його рідний брат потрапив у ДТП. Під час огляду машини, в ній було знайдено 6 млн гривень. Я не даю оцінку факту. Але давайте все ж якісь нитки зв’язувати і більш детально розглядати ці питання. Думаю, що в кожному з цих вбивств є економічна складова” , – сказав Вовк.

За його словами, заставлено, що Калашников дійсно займався фінансуванням Антимайдану.

У Києві поховали екс-депутата Олега Калашникова

Тим часом, про вбивство брата Калашникова і виявлення в авто 6 мільйонів гривень повідомлялося ще в січні 2009 року.

Тоді ЗМІ посилаючись на джерела повідомляли, що автомобіль Suzuki під керуванням громадянина Італії виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen Transporter, який їхав у напрямку Києва.

У результаті події загинув водій Suzuki і двоє осіб, які перебували в мікроавтобусі, в тому числі і, як уже уточнили ЗМІ, Володимир Калашников – брат екс-депутата України Олега Калашникова.

Також повідомлялося, що в мікроавтобусі було знайдено близько 6 млн гривень. За попередньою інформацією, гроші перевозились до Києва.

Як повідомляв Кореспондент.net, депутат п’ятого скликання Верховної Ради від Партії регіонів Олег Калашников був убитий 15 квітня. За день до своєї смерті політик відправив електронного листа одному зі своїх друзів, в якому скаржився на переслідування, які ведуться проти нього у зв’язку з політичною позицією.

Читайте також:  У Донецькій області знайдено вбитими трьох осіб

Шукайте деталі в групі Facebook