facebook

“Друже “Спікер”, твій подвиг не буде забутий! Вічна пам’ять та слава!”: Франківці прощаються з бійцем, який загинув в зоні АТО. ФОТО

Сьогодні десятки людей зібралися в Івано-Франківську, щоб попрощатися з бійцем Добровольчого українського корпусу Андрієм Витвицьким, який загинув 16 січня в зоні АТО.



Боєць Андрій Витвицький родом з Івано-Франківська, він народився 31 грудня 1987 року. Загиблий навчався у Львові у римо-католицькій семінарії. У бійця залишилась мама, дружина та трирічна донька.

Андрій був єдиним сином в сім`ї. Напередодні дав інтерв’ю, на яке рідні радо відреагували, адже побачили чоловіка по телевізору.

Побратими відгукуються про друга “Спікера”, як про добру і веселу людину. До речі, це видно і на світлинах: Андрій щасливий, незважаючи на постріли за спиною. Мінометної справи вчився на практиці, але бійцем був універсальним. За життя отримав медаль за оборону Авдіївки. Воювати почав ще за часів Майдану.

Вчора, 18 січня, у Києві на майдані Незалежності теж попрощалися із загиблим у зоні АТО франківцем Андрієм Витвицьким.

Андрій Витвицький – друг “Спікер”, боєць Добровольчого Українського Корпусу “Правий сектор”, загинув в бою, боронячи рідну Україну, захищаючи свою сім’ю, друзів та кожного українця, пише «Правий Сектор».

«Засніжений майдан Незалежності зустрів ще одного Воїна. Його не проводжали представники влади зі своїми пафосними промовами, не зійшлися й тисячі містян, за спокій яких він гинув. Були тільки справжні. Ті, хто душею стоїть за кожного бійця. Рідні побратими, що йшли зі “Спікером” до бою. Ті, хто так само, як і “Спікер”, люблять Україну до останнього подиху… Дякуємо кожному, хто прийшов провести Героя!

Друже “Спікер”, твій подвиг не буде забутий! Вічна пам’ять та слава!» – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  Керівнику франківської поліції загрожує до восьми років ув’язнення

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.