facebook

Всі живі здорові. Віднайшлися і молода мама і зниклий франківський бізнесмен

Останні кілька днів, Івано-Франківськ і область, активно обговорювали зникнення двох людей. Це молода мама, педіатр – Ірина Чечель та франківський бізнесмен, голова хутро фірми «Тисмениця», 57-річний Іван Артемович, повідомляє Франик.

Щодо випадку з зниклою молодою мамою, першими на сполох забили її чоловік та свекруха. З їх слів, 27 – річна Ірина вийшла з дому в магазин і з нею пропав зв’язок. В мережі одразу ж почали активно розміщувати оголошення про зникнення дівчини, люди охоче обговорювали цю історію, щиро співчували родині та постійно цікавилися, чи не з’явилося нових подробиць. Ніхто не вірив, що жінка могла добровільно покинути тримісячне дитя, адже з слів знайомих була розумною, адекватною людиною, котра не може таке вчинити. Проте згодом, з’явилася інформація про знайдений родичами лист, котрий залишила Ірина перед зникненням. Тоді вже в мережі почали висловлювати думки, про післяпологову депресію, напружені стосунки в родині і добровільне зникнення жінки.

Що конкретно трапилося ніхто так і не знає. Після двох днів активних пошуків, жінку таки вдалося знайти у Тернопільській області. Як вона там опинилася і з яких причин, ніхто інформації не надає.

Було лише повідомлення, що жінка справді у пригніченому, депресивному стані і ні з ким не бажає спілкуватися.

Що ж до іншого зниклого, то на сполох забила його дружина. Франківського бізнесмена шукали цілих 5 днів. Вже були версії і про викрадення з метою викупу і про конкурентів по бізнесу, котрим начебто заважав підприємець.

Все виявилося набагато банальніше. Чоловік, чи то вирішив від всіх відпочити, чи просто побути наодинці, тому весь цей час перебував у одному з відпочинкових комплексів. Повернувся додому сам, як тільки дізнався, що через нього організували цілу пошукову операцію.

Читайте також:  Зніс бетонний паркан і розгромив більше 20 машин: у Рівному сталася моторошна аварія (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.