facebook

Актор серіалу «Школа» похвалився неймовірним тілом. Оце красунчик!

Один з акторів українського серіалу «Школа», який встановлює рекорди за кількістю переглядів в інтернеті, продемонстрував шикарне тіло на фото в Інстаграм, передає Корупція.Стар.



Схоже, на українському ТБ з’явилася нова перспективна кінозірка — виконавець однієї з головних ролей в новому серіалі «1 + 1» «Школа» Микита Вакуленко. Молодий актор грає вчителя на заміну, який випадково потрапив на роботу в українську школу. За сюжетом серіалу, раніше цей привабливий чоловік на ім’я Алекс жив в Америці, але тепер його життя кардинально змінилася. На новій роботі він знайомиться з бізнес-леді Катею, яка теж за збігом обставин стала вчителькою.

https://www.instagram.com/p/BV5eMQhAjgI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi

Серіал «Школа» вже за перший тиждень після прем’єри досягнув небувалої популярності і, зокрема, завдяки тому, що всі його серії відразу викладають на YouTube. Так, наприклад, першу серію подивилися понад 800 тисяч користувачів, а наступні епізоди — в середньому по півмільйона.

https://www.instagram.com/p/BWhkqg_AJnO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi

Напевно такий підвищений інтерес до «Школи» — багато в чому заслуга красеня Алекса. І якщо на екрані актор Микита Вакуленко поки що поводиться досить стримано, то в реальному житті не соромиться: на його сторінці в Інстаграм, яка стрімко набирає популярність, є безліч відвертих фото в мінімум одягу. Микиті і справді є чим похвалитися — кубики пресу, татуювання на півтіла, мужня борода. Що ж, дивимося, милуємося і уважно стежимо за успіхами талановитого актора!

https://www.instagram.com/p/BYtTxyCggxz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi

https://www.instagram.com/p/Bdw_rs_Auhv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi

Читайте також:  На Тлумаччині у лісі знайдено мертвого чоловіка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.