facebook

Українка посіла перше місце на міжнародному конкурсі Sanremo Junior

14-річна Софія Тарасова обійшла учасників з Мальти, Казахстану, Італії, Росії та інших країн.

1611742




Днями в Італії відбувся фінал престижного Міжнародного пісенного і музичного конкурсу Sanremo Junior, переможницею якого стала 14-ти річна українка Софія Тарасова. Виконавиця, учасниця першого сезону “Голос. Діти”, завоювала Гран-прі та перше місце серед конкурсантів, які прибули з Мальти, Казахстану, Італії, Росії та інших країн.

Софія Тарасова представила Україну на світовій сцені концертного залу ARISTON у супроводі симфонічного оркестру з піснею “Please, Do not Make Me Love You”.

Крім Софії, ще троє юних виконавців з України повернулися на батьківщину з призовими місцями Sanremo Junior 2015: харків’янка, учасниця другого сезону “Голос. Діти” Дарина Галицька – 1 місце в своїй категорії, киянки Даша Пишна і дочка Тетяни Рамус Ганна Воронова отримали спеціальні призи також у своїй категорії.

“Я просто щаслива! В черговий раз довела, що Україна найспівочіша і найталановитіша нація”, – поділилася Софія.

Це не перше досягнення Софії Тарасової на музичному терені. У 2013 році дівчинка стала переможницею конкурсу “Дитяча Нова Хвиля”. У тому ж році вона стала срібною призеркою Дитячого Євробачення.

Також на рахунку Софії Гран-прі Міжнародного вокального конкурсу “BERLINER PERL” і титул “Талановитої дитини України”, яким її нагородили в рамках церемонії “Майбутнє нації”.

Раніше повідомлялося, що музичний міжнародний конкурс “Нова хвиля”, який вперше за його історію відбудеться не в Юрмалі (Латвія), а в Сочі (Росія), пройде з 25 по 30 серпня на території Олімпійського парку.

Читайте також:  Що робити з крижмою після хрещення і як правильно її зберігати?

Шукайте деталі в групі Facebook