facebook

9-річний композитор з Івано-Франківська написав ремікс на “Despacito” і мріє про кліп на свої імпровізації. ВІДЕО

Ремікс 9-річного композитора Данила Савки на популярний хіт “Despacito” виклала в мережу його мама Людмила Лінник.

“Взагалі-то Данило ненавидить попсу. Але попса, яку подивилось 4,7 мільярда людей, накрила і його. Словом, композитор надихнувся вашими лайками і коментами і попросив виставити “Despacito”, – йдеться у повідомленні.

“Він щодня щось пише. Зараз мріє опанувати програму для студійного звукозапису. І дуже хоче зняти новий кліп на свої імпровізації, – розповіла у коментарі КУРСу Людмила Лінник. – Для щастя йому зараз треба мало: потужний комп і рояль”.



“Я відчуваю велику відповідальність перед Богом, що довірив мені таких дітей!” – пишається мама.

Зазначимо, музикант і початкуючий композитор Данило Савка займається музикою вже 5 років – з чотирьох грає на фортепіано. Зараз вчиться в Івано-Франківському музичному училищі імені Дениса Січинського, викладач – Ольга Назаренко, теорію музики вивчає у Мар’яни Гусар. 

Нагадаємо, у 2016 році Данило, син музикантів Андрія Савки та Людмили Лінник, написав слова та музику різдвяної колядки. Зворушливий кліп, у якому колядку виконує вся родина, зняв фотограф і дизайнер Денис Овчар.

А у травні 2017 року за ініціативи Данила та за підтримки його сім’ї в Івано-Франківську провели благодійний концерт, на якому збирали кошти на підтримку Остапчика Кухарчука (4 роки) та Христинки Волочій (6 років) з діагнозом апластична анемія.

Читайте також:  На Вовчинецькій маршрутка врізалася у стовп, а на Новгородській автомобіль занесло у будинок (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.