facebook

Британець попросив суворо не карати франківчанку, яка обікрала його у готелі

850 грн штрафу дав суд жительці Тисменицького району Марії Г., що обікрала іноземця після розваг. Свою “жертву” Абрахама Д. заміжня гуцулка зустріла в нічному клубі «Істамбул» в Івано-Франківську.



Далі – перебрались до заморського принца на квартиру, і коли той заснув, спокусилась на його гроші.

У квартирі жінка розжилась на 100 фунтів стерлінгів, 500 грн. та наручний годинник торгової марки «Authentic Fossil», вартістю 1899 гривень. Після вчинення злочину Марія покинула приміщення квартири, а викраденим майном розпорядилася на власний розсуд.

Інцидент трапився 12 листопада 2017. Потерпілий, як раніше повідомляла поліція, є громадянином Великої Британії. Із заявою про злочин у поліцію він звернувся того ж дня.

Втім, на судове засідання, як пише у вироку суду від 21 грудня, не з’явився, подав заяву про розгляд справи без його участі. Повідомив, що шкода йому відшкодована і попросив суворо жінку не карати.

Обвинувачена свою вину у крадіжці визнала повністю – ч. 1 ст. 185 КК “Крадіжка” та знову ж таки просила суд суворо її не карати, мовляв усе, що забрала, вже повернула. Суд, відповідно, визнав її винною у вчиненні злочину передбаченого ст.185 та дав штраф в розмірі 50 (п’ятдесят) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Читайте також:  Жoрcтоке yбивcтво українки в Польщі – винні вже в поліції

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.