facebook

Ціни на курорті Буковель наблизили українців до Європи

Популярний гірськолижний курорт Буковель може порадувати українців європейським рівнем. Йдеться про ціни на продукти, які вже зрівняли зі швейцарськими.

Новину передає “Преса України”.

У Мережі з’явилися фото, на який продемонстровано ціни у ресторанах Буковеля. Поділилися знімками туристи, які відвідали відомий український курорт. Так, у цьому сезоні компот відпочиваючим пропонують за 50 грн за 200 г.

Крім того, еспресо обійдеться теж у 50 грн, капучіно чи лате – 85 грн. Деякі відзначили, що піца у Буковелі коштує 200 грн, борщ – 130 грн, а 100 г шашлику – 99 грн. Тим часом інтернет-користувачі нагадали, що на курортах завжди пропонують високі ціни.

“Це курорт. Так по всьому світу, навіть в Африці”



, – з’явилось у коментарях.

Деякі користувачі Мережі також порадили людям, які не можуть дозволити собі компот за 50 грн, не відпочивати у Буковелі, а натомість відвідати каток у місті за 40 грн та попити домашній чай з термоса.

У Мережі також нагадали, що у 2016 році на Буковелі маленький батончик “Снікерс” коштував 79 гривень, а великий – 110 гривень. Крім того, обід для однієї сім’ї обходився у близько 600 грн.

Читайте також:  На Тисмениччині Бистриця пошкодила дамбу. Працює аварійна бригада і техніка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.