facebook

Для тих, хто завжди стає запасним варіантом

«Ти сама вже розумієш, що втомилася від цього. Тобі набридло, що тебе використовують і через тебе переступають. Ти сама усвідомлюєш, що настав час покласти цьому край».

Найімовірніше, тебе не влаштовує твоє теперішнє життя. Тобі боляче від того, що найважливіші для тебе люди сприймають тебе всього лише як запасний варіант. Але ти нічого не робиш і продовжуєш це терпіти. Ти сподіваєшся, що незабаром тебе помітять і побачать твою цінність. Ти сама знаєш, що ти хороша людина і можеш принести в цей світ багато всього прекрасного. Ти заслуговуєш того, що б тебе цінували і поважали, ставилися до тебе краще, ніж зараз. Але ні, ти все одно дозволяєш людям ставиться до тебе, як до запасного варіанту. Чому ти це дозволяєш? Навіщо ти це терпиш?

«Можливо, ти занадто добра і щедра, і надалі сама від цього стpaждаєш. Ти дозволяєш людям переступати через себе, тому що у тебе дуже добре і м’яке серце».

Швидше за все ти занадто переживаєш про почуття оточуючих і при цьому забувши про свої власні. Ти сама розумієш, що оточуючі постійно ображають тебе своїми вчинками. Ці люди багато значать для тебе, але чомусь не дарують тобі у відповідь любов і повагу, а ти соромишся вимагати від них більшого. Ти вважаєш, що не гідна цього.

В якійсь мірі ти молодець, ти дуже сильна. Ти віддаєш перевагу сама відчувати біль, щоб оточуючим не довелося стpaждати. Ти готова пoжeртвyвати своїм власним щастям заради інших.

Запам’ятай: це не правильно, перестань сама собі завдавати бoлю. Знаєш чому? Люди бачать тебе наскрізь. Вони бачать, що тобі плювати на своє життя і ти не цінуєш саму себе. Ти не поважаєш себе і боїшся просити або вимагати того, що тобі потрібно. Навколишні побачать твою слабкість і будуть використовувати тебе. Вони будуть переступати через тебе бо впевнені, що ти їм це дозволиш. Як рідні зможуть добре до тебе ставитися якщо ти сама ставишся до себе гірше, ніж насправді заслуговуєш?

Читайте також:  Михайло Смушак про долю ЄРЦ та громадський транспорт Івано-Франківська

Зрозумій, як тільки ти станеш поважати саму себе, що оточують підуть твоєму прикладу і теж стануть тебе поважати.

Але на жаль, ти пaрaлiзoвана своєю власною свідомістю і не можеш поки цього зробити. Ти поки що не готова в емоційному плані. Ти можеш бути імпульсивною і нерішучою водночас. У тебе добре серце і саме тому тобою легко маніпулювати. Але в той же час ти ще й дуже вперта. Заради дорогих тобі людей, ти пройдеш через вогонь і воду і не будеш чекати нічого натомість. Ти вже звикла до того, що люди не дають тобі того, чого ти гідна.

Навколишні бачать все це в твоїх очах. Ти втомилася і сама це знаєш. Ти сама усвідомлюєш, що настав час покласти цьому край. Ти сама знаєш що те, як ти себе ведеш – нездорово. В якійсь мірі ти одeржима тим, щоб заподіяти собі бiль заради благополуччя інших.

«Все що тобі потрібно – зробити крок назад. Перестань поспішати і з головою кидатися в те, що може тобі нашкодити. Не квапся, всьому свій час. Зроби глибокий вдих і нехай кисень освіжить тебе зсередини. Перезавантажся і пообіцяй собі почати нове життя».

Тобі хочеться жити набагато краще, ніж зараз і твоє минуле зробило тебе тією, ким ти зараз є. Запам’ятай: твоє минуле не повинно визначати твоє майбутнє. Ти сама керуєш своїм життям і в тебе ще є можливість повернути все під свій контроль. Ти здатна полюбити себе.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.