facebook

«Повернулася із заробітків без попередження»: у Тернополі чоловік зґвалтував і обікрав матір друга

У Тернополі 34-річний чоловік зґвалтував та обікрав матір друга, яка повернулась додому після п’яти років заробітків.



Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

«Нещастя трапилося 21 січня. Потерпіла – уродженка Тернополя, 1962 року народження. Жінка впродовж п’яти років перебувала на заробітках за кордоном. Квартиру залишила на сина, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та зловживав спиртним. Під час слідства з’ясувалося, що чоловік ключі від власного житла дав другу, аби той пожив у нього, допоки не помириться з дружиною. Маму про квартиранта не попередив, а жінка, бажаючи зробити сюрприз дитині, повернулася із заробітків без попередження. Коли приїхала – в квартирі нікого не було. Зранку жінка почула, що хтось намагається увійти до оселі. Коли відчинила двері, побачила незнайомого п’яного чоловіка, який просив його пустити, аби він міг взяти зарядне до телефону. Жінка відмовила та зачинила двері»,– йдеться у повідомленні поліції.

Через деякий час невідомий повернувся і сказав, що привів її сина, але у стані алкогольного сп’яніння. Постраждала відімкнула двері і підозрюваний напав на неї.

«Кілька разів він вдарив жінку в обличчя руками, а потім стиснув горло та силою вступив із нею в статеві зносини. Після цього знайшов сімсот євро та втік. Жінка за допомогою звернулася до медиків та поліції. Вона змогла описати нападника. Уже за дванадцять годин підозрюваного затримали. Чоловік перебував в районі залізничного вокзалу. Іноземну валюту встиг обміняти на гривні і частину з них витратити», – додали у поліції.

Після встановлення особи підозрюваного стало відомо, що у травні 2017 року він звільнився з місць позбавлення волі, де майже сім років відбував покарання за розбійний напад.

Читайте також:  Путіну привиділась польська "агресія": він заявив, що "тільки РФ дасть Україні гарантії безпеки"

Зловмиснику оголосили підозру відповідно до статті 152 ККУ – зґвалтування та статтю 187 ККУ – розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм.

Триває слідство.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.