facebook

Прикарпатець не тямив, що робить, а тепер може «загриміти» на 10 років у тюрму

Чого тільки не зробить людина у стані алкогольного сп’яніння. Людина не відає, що творить і, як то кажуть «море по коліно». Може вбити іншу людину, а на наступний день не згадати, що таке було. Ось так невдало відсвяткував якесь особисте свято один з мешканців Борогодчанського району. Тамтешній 23-річний хлопець, знаходячись добряче на підпитку, вирішив вкрасти чуже авто.

Юнак зайшов на чуже подвір’я і поїхав з нього на автомобілі господарів. Звичайно, що далеко поїхати горе-крадію, не вдалося. Правоохоронці його одразу ж затримали та заарештували.

Прикарпатець виявився вже раніше судимий, за його спиною низка злочинів різноманітної важкості. Та напевно не подобається йому на волі, раз вчинив таке правопорушення. Тепер молодий чоловік, може знову повернутися у в’язницю, аж на 10 років.

Щодо важких злочинів, котрі караються максимально жорстоко, то один з таких вчинив ще один прикарпатець, повідомляє Франик.

Мова йде 45-річного мешканця, Коломийського району. Чоловік теж вже має судимості, а тепер затриманий з підозрою у зґвалтуванні 14-річного сина своєї співмешканки. Яким чином це викрилося, наразі невідомо, проте є інформація, що така ситуація трапилася в цій родині не вперше.

Чоловік вже знаходиться під вартою і може отримати 7 років тюремного ув’язнення. Не солодко йому прийдеться у в’язниці, але таких винятків суспільства потрібно карати з потрійною жорстокістю.

Суд, щодо цієї справи планується на завтра, 24 січня.

До слова, схожа історія вже траплялася нещодавно на Франківщині. Тоді викрили схожий злочин, який вчиняв рідний тато по відношенню до власної неповнолітньої доньки. Тодішнього зловмисника засудили на максимальний термін без можливості внести грошову заставу.

Читайте також:  Поліція Прикарпаття розповіла деталі ДТП на Рогатинщині (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook